Start   Bana   Anmälan   Regler & klasser   Resultat   Att tänka på   Om tävlingen   Media   Sponsorer
     

Sponsorer 2014

Om ert företag vill vara med och sponsra skicka då ett mail till anders[at]paddla.se, byt ut [at] mot @ såklart. Alla sponsorpriser kommer att lottas ut bland de deltagare som fullföljer hela tävlingen innan prisutdelningen har tagit slut. Eventuell vinstskatt betalas av respektive vinnare. Prisutdelningen startar 17:00 på söndagen. Om det är riktigt kämpigt väder på söndagen kan prisutdelningen starta någon timme eller två senare.


Följande företag & föreningar sponsrar årets event:

  Point 65 Kayak Centers är Sveriges ledande kedja av upplevelsecentrum där du, under trygga former kan välja bland ett brett sortiment av kajaker och tillbehör, hyra kajak, genomgå paddlingskurser och följa med på organiserade paddlingsturer. Point 65 Kayak Center finns i Göteborg - Lilla Bommen, Norrköping - Fleminggatan 30, Stockholm - Pampas, Varberg - Lassabacka, Siljan - Siljansnäs. Point 65 Kayaks Sweden, grundat 1996, är Skandinaviens ledande kajakvarumärke och en av väldens snabbast växande kajakföretag. Paddlingslegenden Nigel Foster är utvecklingsansvarig på Point 65. Point 65 erbjuder 15 olika kajakmodeller, från prisvärda instegskajaker i plast till avancerade turkajaker i kevlar/carbon

     
 
Kajakcenter Grebbestad bedriver uthyrning, kurser samt försäljning av kajaker & tillbehör, dessutom har de en kundservice i världsklass. Deras kajakcenter ligger mitt i hjärtat av Bohusläns skärgård, och Väderöarna är det endast några timmars paddling till.

     
  Bootshaus är en pålitlig leverantör i Bengtsfors som som håller på med allt från havkajaker till surfskis, inklusive tävlingskajaker.

     
     
 
Epic är den ledande tillverkaren av surfskis. Oavsett om du är nybörjare eller världsmästare har de en surfski som passar just dig i sitt breda utbud. De har även kajaker som passar väl för långfärd, exempelvis 18X som Freya använde när hon paddlade runt Australien.

     
 
Thomas Ålberg är en tuff, fager, paddelguru och legend från Orust som sponsrat oss i alla år med Vallerö-logistik och sportdryck. Vi tackar för förtroendet. Han är efter försäljningen av Orust Kajak en fri man som kanske-kanske har tid att sitta med oss runt elden.

Thomas Ålberg sponsrar med hantering av hygienanordningar på Vallerö.
     
     
  FriluftsFrämjandet i Ljungskile har genom aktiva och engagerade ledare blivit ett tydligt forum för kajakpaddlare inte bara i väst Sverige utan även i hela Sverige. Idag har de en av de största flottorna med kajaker av olika slag, perfekt för den som vill pröva på och känna sig fram vad som är rätt. Dessutom bedriver de i Ljungskile en omfattande kursverksamhet kompletterat med båda dags- och övernattnings turer. Därutöver finns givetvis en vandringssektion som också har flera aktiviteter. Och inte minst ungdomsverksamheten som idag engagerar många unga i området. Kort sagt en livlig förening där friluft och engagemang är ledorden.

Friluftsfrämjandet sponsrar med logistik etc.
     
     
  Ljungskile Segel Sällskap, som ingår i Västkustens Seglarförbund, har idag c:a 300 medlemmar och driver verksamhet i 8 olika sektioner. Dessutom ger de ut klubbtidningen LjSS-bladet. Inom sektionsarbetet håller de bl.a. seglarskolan igång samt arrangerar kurser, tävlingar, eskaderseglingar och fester. LjSS ombesörjer båtuppläggning och har nyttiga faciliteter som står medlemmarna till buds. Klubben har genom åren haft stora framgångar internationellt med ett antal framträdanden inom VM och EM. Klubben har också tagit några SM-guld, främst i lagsegling.

LjSS sponsrar med faciliteter såsom bastu, dusch etc.
     
     
     
 
Decta erbjuder en totallösning för produktutveckling inom elektronik och programmering. Decta har 20 års erfarenhet av att konstruera såväl inbyggda system som PC-applikationer.

Decta sponsrar med tidtagningssystem.
     
     

Ljungskile
  ICA i Ljungskile sponsrar med kaffe, te, korvbröd, grillkol, ketchup, senap, pappersmuggar, saft och allt annat som hör grillningen till. Dessutom hjälper de till med förvaring av den korv som ska grillas.